ТопЕкоПелет


УСЛУГИ

ТопЕкоПелет

ТОВАРЕНЕ

Предлагаме, безплатно товарене с мотокар на дървения материал, на превозното средство.


Извършваме и транспорт на закупените материали при желание на клиента в цялата страна като услугата се заплаща в зависимост от разстояниетоТопЕкоПелет

СУШЕНЕ

Изсушаването на дървесината е полезно по такива причини: материалът е защитен от гъбична инфекция; предупреждава за промяна на размера и формата; подобрени механични и физични свойства на материала.
Сушенето е дълъг процес, дървото се загрява с горещ въздух или прегрята пара. След изсъхване дървото може да се съхранява и транспортира по-дълго, няма да бъде подложено на деформация.

ТопЕкоПелет

РЕНДОСВАНЕ

С цел получаване на завършен вид дървения материал може да бъде рендосван надлъжно по своите страни, при което се получават гладки и успоредни повърхности. В зависимост от необходимостта това рендосване може да се осъществи спрямо изискванията на клиента.

 • Едностранно
 • Двустранно
 • Тристранно
 • Четиристранно
 • Цена: 1лв. на страна (3м и 4м)


  ТопЕкоПелет

  ИМПРЕГНИРАНЕ

  Импрегнирането е ефикасно средство за предпазване на дървото от загниване при благоприятни за гниенето влага, температура и въздух. Самият процес представлява въвеждане на химични вещества в дървото, с цел подобряване на неговите характеристики и разпространяване на нови свойства.

  ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ С ГАРАНТИРАНО КАЧЕСТВО